Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi dekanlık görevini yapılan devir teslim töreniyle Prof. Dr. Mehmet ÖNAL devraldı.

Yapılan devir teslim töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep ÇİĞDEM yeni dekana plaketlerini vererek tebrikte bulundu. Prof. Dr. Recep ÇİĞDEM, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığını bugüne kadar yürütmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Şanlıurfa için büyük önem arz eden Güzel Sanatlar Fakültesini çok daha iyi yerlerde görmek istediğini ve bunun için yapılacak her çalışmayı destekleyeceğini dile getirdi.

Güzel Sanatlar Fakültesi yeni dekanı Prof. Dr. Mehmet ÖNAL yeni görevini devralırken bugüne kadar olan emekleri için Prof. Dr. Recep Çiğdem'e teşekkür etti ve Güzel Sanatlar Fakültesi'ni hakettiği yere taşımak için çalışma arkadaşlarımızla elimizden gelen gayreti göstereceğiz diyerek sözlerine son verdi.