Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema-TV bölümü Akademisyenlerimizden Dr. Ekrem ÇELİKİZ ve Dr. Gökhan KUZUCANLI ile yine Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. H.Kübra KUZUCANLI dikkat çekici başlıklar ile Viyana'da düzenlenen 2. International Conference on Research in Social Science konferansına katıldı.

Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü Akademisyenlerinden Dr. Ekrem ÇELİKİZ oldukça güncel ve dikkat çekici bir başlık ile konferansa katıldı.  Barış Pınarı Harekatı’nın  uluslararası haber sitelerinde değerlendirilmesini inceleyen Dr. Ekrem ÇELİKİZ uluslararası basının Barış Pınarı Harekatı’nı çarpıttığını dile getirdi. Tek tek ele aldığı haberleri gerekçeleri ve dayanakları ile yorumladı. Oldukça fazla soruya cevap veren Dr. Ekrem ÇELİKİZ Türkiye’nin işgalci olmadığını, amacının sadece sınırlarını terör örgütlerinden korumak olduğunu dile getirdi.

Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü Akademisyenlerinden Dr. Gökhan KUZUCANLI sunumunda günümüz sosyal medya kullanımını değerlendirdi. Bu gün dünya nüfusunun %45’inin sosyal medya hesabına sahip olduğunu belirten Dr. Gökhan KUZUCANLI  “Sosyal medyayı daha etkin kullanmalıyız. Bugün dünyanın en hızlı bilgi kaynağı”. diyerek sunumlarına devam etti.  Oldukça dikkat çekici olan sunuma yönelik Dr. Gökhan KUZUCANLI sosyal medyanın nasıl kullanıldığı, ve nasıl daha işe yarar şekilde kullanılabileceği hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Harran Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. H.Kübra KUZUCANLI sunumunda  Türk kadın sanatçılarının eserlerini değerlendirdi. Oldukça ilgi gören sunuma yönelik Türkiye’de toplumun sanata ve sanatçıya bakışı ve kadın sanatçıların yetişme koşulları hakkında sorular geldi. Doç. Dr. H.Kübra KUZUCANLI  “Bu gün Türkiye’de sanata ve sanatçıya büyük saygı duyuluyor”.  Dedi  ve konuşmasına söyle devam etti.  “Türkiye sanat açısından her geçen gün daha da gelişiyor. Türkiye’de sanatçıya ve sanata verilen önem her gün daha da artıyor ve ileride çok daha iyi olacağız”.




 

BOLOGNA

 



 

MEZUN PORTALI