Mimarlık Bölümü Öğrencileri ve Öğretim Elemanları tarafından düzenlenen ‘2021-2022 Güz Öğrenci Final Projeleri Sergisi' açıldı.

Mimarlık Bölümünde (Mühendislik Fakültesi Ek Bina E-Blokta) düzenlenen Öğrenci Final Projeleri Sergisine, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Mimarlar Odası Yönetim Kurulu üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Mimarlık Bölümü Final Projeleri Sergisinde, öğrencilerimizin Kent Kuramları, Rölöve ve Restorasyonu ile Mimari Proje 3-5-7 ve Temel Tasarım Stüdyosu derslerine ait final projeleri sergilenmektedir.

Öğrencilerimize ait başarılı projeler seçilerek oluşturulmuş sergiyle, öğrencilerimizin tasarım yeteneklerinin geliştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmıştır.

Öğrenci Final Projeleri Sergisi, 7 Mart’a kadar Fakültemizde sergilenecek.