Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü, Kariyer Günleri çerçevesinde ‘Sosyal Medya Uzmanlığı ve Sosyal Medyada Para Kazanmak Hakkında Bilmeniz Gerekenler’ konulu bir panel düzenledi.

Fen-Edebiyat Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen programa, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Sinema-TV Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Erdal’ın yaptığı, panelist olarak Pelin Şerbetçi’nin konuk olduğu panelde, e-ticaret, serbest çalışma, kendi web sitenizi oluşturma, sosyal medya yönetimi, web tasarımı, içerik yazma, bloggerlık, youtube, ürünleri çevrimiçi satmak gibi konularda bilgiler verildi.

Sosyal medyanın hayatımızın hemen hemen her alanına girdiğinin ve aktif olarak kullanıldığının bahsedildiği panelde, sosyal medyanın birçok fırsatı da beraberinde getirdiği vurgulandı.

Programda ayrıca toplumun her kesiminin kullandığı sosyal medya ve kitle iletişim araçlarının, pazarlama, müzik, eğitim, sanat, sinema,  kitap okumak ve çevrim içi toplantılar gibi birçok alanda kullanıldığı ve hızla gelişen bu mecranın, sosyal medya uzmanlarınca bir kazanç kapısı olarak kullanıldığı bilgileri paylaşıldı.

Program, konuk konuşmacı Pelin Şerbetçi’ye teşekkür belgesi verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Kaynak: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü









BOLOGNA

 



 

MEZUN PORTALI