Engelliler Haftası kapsamında Harran Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Müzik bölümü öğrencileri, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, Resim-İş Öğretmenliği Bölümü başkanı Doç. Dr. Emine TEKER, Öğr. Gör. Dr. Necla TOSMUR, Öğr. Gör. Mehmet Hakan BİTMEZ ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem ERDAL Oçem Özel Eğitim Okulu'ndaki kardeşlerini ziyaret etti. 2 gün boyunca maske ve yüz boyama, animasyon etkinliklerinin ardından son gün müzik ziyafeti ile tamamlandı. Özel durumdaki öğrencilerle geçirilen zamanı kayda alan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri bu süreci hikâyeleştirerilerek filme aktaracak. Etkinlikleri gerçekleştiren öğrenciler, 3 gün boyunca küçük kardeşleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirirken Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şerife Yalçın da sanatı toplumun her alanıyla buluşturmak için çalıştıklarını, sanatın gücüne inandıklarını vurguladı. Dekan Yalçın şunları ekledi: "Şanlıurfa'da bu tür eğitim veren sayılı okul var. Biz GSF olarak bu okulları sadece bu hafta değil devamlı destekliyoruz ve aynı desteği iş adamları ile sanayicilerden bekliyoruz. Buradaki eğitimin desteklenmesi, atölyeler, etkinlikler yapılması için onlara da birlikte çalışma çağrısında bulunuyoruz. "