Bu yıl ilk mezunlarını verecek olan Güzel Sanatlar Fakultesi, bu özel olayı taçlandırmak amacıyla öğrencilerle akademisyenleri "Öğrenci Akademisyen Buluşması" programı ile bir araya getirdi. Her sınıftan başarılı öğrencilere onur ve yüksek onur belgesi verilen programa Dekan Prof. Dr. Şerife Yalçın, Dekan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Yenigün ve Dr. Öğretim Üyesi Fatma Şebnem Kuloğlu Yüksel, Mimarlık ve Radyo Televizyon Sinema Bölümleri'nin başkanları ve akademisyenleri ile öğrenciler katıldı. Programda Dekan Yalçın ve Dekan Yardımcısı Yenigün'ün konuşmalarının ardından öğrencilere belgeleri takdim edildi. Son olarak düzenlenen forum bölümünde öğrenciler, hocaları ile sohbet etme imkanı buldular. Mezunlar 4 yılda yaşadıklarını salonda bulunanlarla paylaşarak hem keyifli hem de duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Programda Fakülte Birincisi Hatice Kübra Öncel, yaş kütüğüne ismini ekleyerek bu anlamlı günü ölümsüzleştirdi. İlk mezunlarımıza kariyer yolunda başarılar diliyor, onur ve yüksek onur belgesine hak kazanan öğrencilerimizi kutluyoruz.